Ik ben Annemieke Meester, getrouwd met Rob en moeder van Robbin en Anna. Ik ben al meer dan dertig jaar werkzaam in de gehandicaptenzorg en heb daarnaast altijd belangstelling gehad voor lekker en gezond eten en koken (met vrienden!).

Toen Rob plotseling een verhoogde bloeddruk en cholesterol bleek te hebben kreeg hij het advies een jaar medicijnen te gaan gebruiken. Dat wilde hij niet, dus ben ik mij verder gaan verdiepen in voeding om hier de oplossing voor te vinden. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alles wat een mens nodig heeft in de natuur te vinden is. Het was een flinke zoektocht maar… met resultaat. Binnen de afgesproken zes weken waren de bloeddruk- en cholesterolwaarden van Rob weer op peil. Toen was er voor mij een nieuwe passie geboren en ben ik de opleiding gaan doen voor natuurvoedingsadviseur. Genieten van lekkere dingen en daarbij gezond leven is prima mogelijk!

Begeleiding

Door te bestuderen wat voeding in ons lichaam doet, weet ik wat belangrijk is om gezond te blijven of weer te worden, ook om klachten bij chronische ziekten te verzachten. In mijn praktijk begeleid ik mensen met bijvoorbeeld verhoogde bloeddruk, allergieën/intoleranties of andere lichamelijke klachten.

Ervaar jij klachten of wil je gewoon graag meer energie…? Ik help jou hierbij!

 

Opleidingen:

Medische basiskennis conform PLATO

Natuurvoedingsadviseur

Kruidengeneeskunde 

 

p2 geschreven tekst

’t Spiek 11
9411 KX Beilen

06 23588822 

 

info@meestervoedingsadvies.nl

p2 kleine foto