IMG 20201024 WA0008

6 zwarte peperkorrels
3 kruidnagels
2 th.l. venkelzaad
1 th.l. gedroogde rode peper
1 th.l. kardemom
1 th.l. kaneel
Al deze kruiden 2 minuten bakken in een droge pan. Daarna laten afkoelen. 
 
2 th.l. zout
1 th.l. kurkuma
1 th.l. komijn
1 th.l. koriander
Bij de afgekoelde kruiden doen en alles vermalen tot een fijn poeder 
 
2 eetlepels kokosolie verhitten in een soeppan.
1 fijn gesneden ui
3 gesneden tenen knoflook
Even een paar minuten roerbakken. 
 
250 gram boerenkool
Even 5 minuten mee bakken 
 
Dan alle gemalen kruiden toevoegen samen met
1 liter water
300 ml kokosmelk 
 
Het geheel even lekker laten sudderen tot de boerenkool zacht is.
Staafmixer er door en smullen maar!

’t Spiek 11
9411 KX Beilen

06 23588822 

 

info@meestervoedingsadvies.nl

Home kleine foto aangepast