IMG 20201018 WA0011

 

Héérlijk én gezond én glutenvrij👌 
 
Ingrediënten:
100 gr gesmolten boter
150 gr boekweitmeel
2 eieren
100 gr honing
100 gr gewelde rozijnen
1 th.l. bakpoeder
4 th.l kaneel
Snufje zout 
 
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 175 graden
Smelt op heel laag vuur de boter
Doe het meel, de bskpoeder, 2 theelepels kaneel, de eieren en de helft van de honing in een beslagkom en roer dit goed door elkaar. Roer dan de gesmolten boter er door. Je hebt nu een mooi glad deeg. Strooi een beetje meel op een snijplank en rol voorzichtig het deeg uit tot een plak. Smeer de andere helft van de honing op de plak. Strooi hier de gewelde rijzijnen op en de andete 2 theelepels kaneel. Voorzichtig de plak oprollen. Snij de rol in plakken ( ik had er 12) en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet ze 15 minuten in het midden van de oven. Én smullen maar!😋

’t Spiek 11
9411 KX Beilen

06 23588822 

 

info@meestervoedingsadvies.nl

Home kleine foto aangepast