IMG 20201006 WA0006

Ingrediƫnten:
- 1 reep 90% chocolade
- Schepje pindakaas (of notenpasta) 
- Caramel gemaakt van dadels en een beetje vanillepoederšŸ˜
 
Bereidingswijze:
Smelt de chocolade au bain marie en giet een laagje in elk vormpje. Draai de vormpjes rond zodat de chocolade zich verdeeld over de onderkant en zijkant en laat hard worden in de koelkast. Schep in elk vormpje een schepje pindakaas/notenpasta. 
Maak caramel van de dadels, voeg de dadels en vanille in de keukenmachine en maal tot een glad mengsel. Schep hiervan een beetje in elk vormpje en druk plat. Bedek de vormpjes met chocolade en laat hard worden in de koelkast. 
 
Energie bommetjes šŸ’Ŗ eet smakelijk!! 

ā€™t Spiek 11
9411 KX Beilen

06 23588822 

 

info@meestervoedingsadvies.nl

Home kleine foto aangepast